kuvapohja

Ajankohtaista

Tältä palstalta voit seurata Putajan Kylän ajankohtaisia tapahtumia ja kuulumisia. tiedotteeton nyt saatavilla myös suoraan sähköpostiisi kun liityt sähköpostituslistallemme viereisellä lomakkeella. Tervetuloa mukaan!


AVUSTUS SUODENNIEMEN SÄÄSTÖPANKKISÄÄTIÖLTÄ

Putajan Ponsi Ry on saanut hakemansa avustuksen Suodenniemen Säästöpankkisäätiöltä. Avustuksen suuruus on n. 9000 ¤

Avustuksen ansiosta Ponnen on tarkoitus lisätä rantasaunalle ulkovalaistusta, tehdä uusi lasten leikkipaikka ja kunnostaa beach volley kenttä.

Avustuksen ansiosta saamme lisättyä mökin käyttäjien viihtyisyyttä aina myöhäiseen syksyyn asti. Lasten leikkipaikan kunnostuksella saamme lisättyä uimarannan käyttöastetta, ja saamme lisää aktiviteetteja kyläläisten lapsille. Beach volley kentän kunnostuksella pyrimme myös aktivoimaan kyläläisiä liikkumaan.

Nämä muutokset pyrimme tekemään kesän 2020 aikana, jos maailman tilanne sen sallii

VIIKOLLA 21 TIENVARSIEN SIIVOUSTALKOOT

Jälleen lumen alta paljastuneet tienvarret kaipaavat siivousta. Oma-aloitteisesti tapahtuvaan tienvarsien siivoukseen toivomme reippaasti osallistujia, jotta siivottavat alat eivät muodostuisi liian isoiksi! Jätesäkkeihin tai muihin vastaaviin kerätyt roskat voi jättää risteyksiin tai linja-autopysäkeille. Hallitus hoitaa roskat pois!

PIDETÄÄN PUTAJA SIISTINÄ!

KUNTOKAMPANJA PYÖRÄHTÄNYT KÄYNTIIN

Perinteinen kuntokampanja on taas pyörähtänyt käyntiin! Ja jatkuu aina syyskuun loppuun asti. Merkkauslaatikot löytyvät vanhoilta tutuilta paikoilta. Kesän jälkeen kaikkien osallistuneiden kesken arvomme palkintoina Putaja -tuotteita

Lisää ajankohtaisia juttuja


  • alanavi_ajankohtaista_sin.png
  • alanavi_rantasauna_sin.png
  • alanavi_kylastrategia_sin.png
  • alanavi_palvelut_sin.png
  • alanavi_ponsi_sin.png
  • alanavi_galleria_sin.png


postituslista

Täytä alla olevat kentät, lähetä se meille ja saat jatkossa tietoa putajan tapahtumista.

Etunimi:

Sukunimi:

Sähköpostiosoite:alapalkki

alapalaalapalkki