kuvapohja

Ajankohtaista

Tältä palstalta voit seurata Putajan Kylän ajankohtaisia tapahtumia ja kuulumisia. tiedotteeton nyt saatavilla myös suoraan sähköpostiisi kun liityt sähköpostituslistallemme viereisellä lomakkeella. Tervetuloa mukaan!


Kivisillan avaustalkoot 5.9.2021

Ympäristön siistimistalkoot kivisilloilla sunnuntaina 5.9.2021 klo 13. Tuttujen kyläläisten näkemisen ja kuulumisten vaihtamisen lomassa avataan kivisillat liikenteelle, siistitään puskia pois ja fiksataan ympäristöä. Sään salliessa pestään sammaleet pois. Tervetuloa!

AVUSTUS SUODENNIEMEN SÄÄSTÖPANKKISÄÄTIÖLTÄ

Putajan Ponsi Ry on saanut hakemansa avustuksen Suodenniemen Säästöpankkisäätiöltä. Avustuksen suuruus on n. 9000 ¤

Avustuksen ansiosta Ponnen on tarkoitus lisätä rantasaunalle ulkovalaistusta, tehdä uusi lasten leikkipaikka ja kunnostaa beach volley kenttä.

Avustuksen ansiosta saamme lisättyä mökin käyttäjien viihtyisyyttä aina myöhäiseen syksyyn asti. Lasten leikkipaikan kunnostuksella saamme lisättyä uimarannan käyttöastetta, ja saamme lisää aktiviteetteja kyläläisten lapsille. Beach volley kentän kunnostuksella pyrimme myös aktivoimaan kyläläisiä liikkumaan.

Nämä muutokset pyrimme tekemään kesän 2022 aikana, jos maailman tilanne sen sallii

VIIKOLLA 21 TIENVARSIEN SIIVOUSTALKOOT

Jälleen lumen alta paljastuneet tienvarret kaipaavat siivousta. Oma-aloitteisesti tapahtuvaan tienvarsien siivoukseen toivomme reippaasti osallistujia, jotta siivottavat alat eivät muodostuisi liian isoiksi! Jätesäkkeihin tai muihin vastaaviin kerätyt roskat voi jättää risteyksiin tai linja-autopysäkeille. Hallitus hoitaa roskat pois!

PIDETÄÄN PUTAJA SIISTINÄ!

Lisää ajankohtaisia juttuja


  • alanavi_ajankohtaista_sin.png
  • alanavi_rantasauna_sin.png
  • alanavi_kylastrategia_sin.png
  • alanavi_palvelut_sin.png
  • alanavi_ponsi_sin.png
  • alanavi_galleria_sin.png


postituslista

Täytä alla olevat kentät, lähetä se meille ja saat jatkossa tietoa putajan tapahtumista.

Etunimi:

Sukunimi:

Sähköpostiosoite:alapalkki

alapalaalapalkki